sunnuntai 11. toukokuuta 2014



TOSI RAKKAUS ON VALINTA


Yksi asia mitä Hollywood ei kerro meille, on se että tosi rakkaus on valinta. Tunteet tulevat ja menevät. Se on biologinen asia.  Me emme voi odottaa tuntevamme "rakkautta" 24/7. Yksi lempi ilmaisustani on " Valitse rakkautesi ja rakasta valintaasi". Mieti sitä hetki.
Me emme pysty valitsemaan miten tunnemme, koska se on bilologinen prosessi. Ihastuminen ja fyysinen vetovoima on bilogian tulos. Mutta me voimme valita milloin, ketä ja miten rakastamme. Se on valinta. Minulla kesti pitkä aika ymmärtää ja tiedostaa tämä asia. Meidät on opetettu uskomaan, että fyysinen vetovoima tai ihastuminen= rakkaus. Yhteiskunta ja media on luonut tämän kuvan rakkaudesta. 
Mieti hetki kysymystä: Miten voin todella rakastaa toista ihmistä, jos en todella tunne häntä?

Jos ajattelemme että "täydellinen" parisuhde kuuluu tuntua vain hyvältä ja sinun kuuluisi tuntea jatkuvaa ihastumisen tunnetta toiseen ihmiseen, niin mikään parisuhde ei tule olemaan sinulle tarpeeksi hyvä. 
Tähän ei ole mitään taianomaista vastausta. Ota rauhassa ja rauhoita myös aivosi ylitilasta...silloin vasta pystyt menemään eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti